[NL2-NL16] Jj Nl10

    • PanDuzePE
      PanDuzePE
      Brąz
      na forum od: 12.12.2007 Posty: 5 467
      ***** Hand 1006221065 *****
      TH Mini 186 (Real/Cash Game)
      Seat 1: Walduœ7979 (21.98)
      Seat 2: Audi_R8 (1.95)
      Seat 3: pavlik100 (9.65)
      Seat 4: barak555 (4.72)
      Seat 5: siwann (9.94)
      Seat 6: llaarriixx1 (13.43)
      Seat 7: tolis1980 (5.29)
      Seat 8: Lalas1977 (11.02)
      Seat 9: spielberg4 (7.53)
      Seat 10: Accipita (6.00)
      siwann post SB 0.05
      llaarriixx1 post BB 0.10
      ** Deal **
      Walduœ7979 [N/A, N/A]
      Audi_R8 [Jc, Jd]
      pavlik100 [N/A, N/A]
      barak555 [N/A, N/A]
      siwann [N/A, N/A]
      llaarriixx1 [N/A, N/A]
      tolis1980 [N/A, N/A]
      Lalas1977 [N/A, N/A]
      spielberg4 [N/A, N/A]
      Accipita [N/A, N/A]
      *** Bet Round 1 ***
      tolis1980 Call 0.10
      Lalas1977 Fold
      spielberg4 Call 0.10
      Accipita Fold
      Walduœ7979 Fold
      Audi_R8 Raise to 0.55
      pavlik100 Call 0.55
      barak555 Call 0.55
      siwann Fold
      llaarriixx1 Fold
      tolis1980 Call 0.55
      spielberg4 Call 0.55
      *** Flop(Board): *** : [6d, 6h, Qc]
      *** Bet Round 2 ***
      tolis1980 Check
      spielberg4 Check
      Audi_R8 Check
      pavlik100 Check
      barak555 Check
      *** Turn(Board): *** : [6d, 6h, Qc, Qh]
      *** Bet Round 3 ***
      tolis1980 Check
      spielberg4 Check
      Audi_R8 Check
      pavlik100 Check
      barak555 Check
      *** River(Board): *** : [6d, 6h, Qc, Qh, Js]
      *** Bet Round 4 ***
      tolis1980 Check
      spielberg4 Check
      Audi_R8 All-in 1.40
      pavlik100 Fold
      barak555 Fold
      tolis1980 Fold
      spielberg4 Fold


      Wiem ze na flopie bylo 2x moj stack i powinno byc ALL-IN ale przy 4 przeciwnikach czy to ma sens?
  • 2 odpowiedzi
    • 098799
      098799
      Brąz
      na forum od: 23.07.2007 Posty: 1 245
      Przeciwko 4-em przeciwnikom to jest check - zagrałeś dobrze.

      Jak dla mnie bet turn, bo kolejna dama sugeruje, że nikt nie trafił. Jeśli nie, zagrane w ten sposób też jest dobrze.
    • Mooris
      Mooris
      Brąz
      na forum od: 04.11.2007 Posty: 15 122
      Poprawny check. Zasady mówią, aby wejść all-in ponieważ pula była w okolicach 2* Twojego stacka, ale tak jak dobrze napisałeś mogliśmy spodziewać się, że będziemy z tyłu skoro wszedłeś na flopa z aż 4 zawodnikami. Z dużą dozą pewności możemy przypuszczać, że któryś trzyma Q