Ship jest ship ;-)

    • oczak
      oczak
      Brąz
      na forum od: 22.07.2012 Posty: 59
      PokerStars Turniej nr 946401123, No Limit Hold'em
      Wpisowe: $0.10/$0.01 USD
      4172 graczy
      Łączna pula nagród: $417.20 USD
      Turniej rozpoczął się o 10/08/2014 21:00:00 CET [10/08/2014 15:00:00 ET]


      Drogi/Droga oczak,

      Ukończyłeś turniej na 1. miejscu. Nagroda w wysokości 57,06 USD została przelana na Twoje konto prawdziwych pieniędzy.


      Za udział w tym turnieju otrzymujesz 351,42 punktów Tabeli Liderów Turniejowych. Aby uzyskać więcej informacji na temat naszej Tabeli Liderów Turniejowych (TLB), odwiedź stronę http://www.pokerstars.pl/poker/tournaments/leader-board/



      Gratulujemy!

      Dziękujemy za udział w grze.
  • 2 odpowiedzi
    • oczak
      oczak
      Brąz
      na forum od: 22.07.2012 Posty: 59
      Tu niestety tylko 3 miejsce, ale w tym samym dniu :-)

      PokerStars Turniej nr 946320044, No Limit Hold'em
      Wpisowe: $0.50/$0.05 USD
      258 graczy
      Łączna pula nagród: $129.00 USD
      Turniej rozpoczął się o 10/08/2014 22:02:00 CET [10/08/2014 16:02:00 ET]


      Drogi/Droga oczak,

      Ukończyłeś turniej na 3. miejscu. Nagroda w wysokości 13,54 USD została przelana na Twoje konto prawdziwych pieniędzy.


      Za udział w tym turnieju otrzymujesz 81,15 punktów Tabeli Liderów Turniejowych. Aby uzyskać więcej informacji na temat naszej Tabeli Liderów Turniejowych (TLB), odwiedź stronę http://www.pokerstars.pl/poker/tournaments/leader-board/



      Gratulujemy!

      Dziękujemy za udział w grze.
    • jeneral86
      jeneral86
      Brąz
      na forum od: 27.11.2009 Posty: 4 666
      Dobry dzień :sdrink

      Powodzenia w kolejnych!