Napisane przez LukeKazik
@tabledestroyer
Ile czasu już grasz w pokera online na poważnie? Widzę, że zarejestrowałeś się w czerwcu 2013, a tu zgarniasz takie sumy i właśnie zastanawiam się czy to możliwe, że w ledwo ponad pół roku tak ogarnąłeś pokera czy po prostu założyłeś nowe konto itp.
Nie mialem konta bo uzywalem kolegi zeby filmiki ogladac. Ale juz tego oczywiscie nie praktykuje. Na powaznie tzn ? Poczatki to juz z 3 lata temu, pogrywalem troche jak szlo dobrze to wiecej jak slabiej to cashout/wyjscie na wyzsze stawki i przegranie wszystkiego i kilkumiesieczna przerwa.
Rok temu gralem nl10 sh/fr a nawet przez chwile na nl5 bo nie mialem za co. Pozniej zagralem ponad 100k rozdan na nl25 z tego co pamietam okolo 3,5bb/100 winrate tylko, pozniej omahe gralem przez jakies 2 tygodnie plo50, pozniej sprobowalem sitkow - najpierw 45 man, pozniej troche 180, pozniej 18 many na ktorych zbudowalem niezlego rolla pomimo ze ostatnie ~1,5 miesiaca byly nienajlepsze na nich, no i pozniej juz nl50 FR, nl100 FR i teraz jestem na etapie nl100 FR mozna powiedziec ale gram tez troche nl200 sh zoom - ale idzie mi dosc srednio (okolo 1-1,5bb/100) i prawdopodobnie zejde na nl100 sh zoom albo bede gral dalej FR. Pewnie tez omaszke od czasu doczasu zagram.
Kusi mnie tez mtt bo nigdy nie gralem ich na powaznie, ale to musze uzbierac wiekszego rolla bo wiadomo swingi duze