3x daily micro vol.3

    • czokownia
      czokownia
      Srebro
      na forum od: 21.07.2012 Posty: 831
      link do oferty

      oferta 06.04 keszniete 54,10$

      15:00 $5,5 BIG $20k Gtd out
      15:45 $5,4 TK $7,5k Gtd out
      17:00 $8,80 BIG $25k Gtd
      PokerStars Turniej nr 714011336, No Limit Hold'em Wpisowe: $8.00/$0.80 USD 6033 graczy Łączna pula nagród: $48264.00 USD Turniej rozpoczął się o 06/04/2013 17:00:00 CET [06/04/2013 11:00:00 ET] Drogi/Droga czokownia, Ukończyłeś turniej na 270y miejscu. Nagroda w wysokości 24,13 USD została przelana na Twoje konto prawdziwych pieniędzy.

      17:30 $2,20 T $5k Gtd out
      18:15 $2,70 TK $7,5k Gtd
      PokerStars Turniej nr 710778179, No Limit Hold'em Wpisowe: $2.00/$0.50/$0.20 USD 6016 graczy Łączna pula nagród: $15040.00 USD Turniej rozpoczął się o 06/04/2013 18:15:00 CET [06/04/2013 12:15:00 ET] Drogi/Droga czokownia, Ukończyłeś turniej na 74y miejscu. Nagroda w wysokości 16,48 USD została przelana na Twoje konto prawdziwych pieniędzy.Otrzymałeś też 3,00 USD w ramach Knockout Bounties.

      18:45 $5,40 TK $10k Gtd
      PokerStars Turniej nr 710778091, No Limit Hold'em Wpisowe: $4.00/$1.00/$0.40 USD 3491 graczy Łączna pula nagród: $17455.00 USD Turniej rozpoczął się o 06/04/2013 18:45:00 CET [06/04/2013 12:45:00 ET] Drogi/Droga czokownia, Ukończyłeś turniej na 281szy miejscu. Nagroda w wysokości 9,49 USD została przelana na Twoje konto prawdziwych pieniędzy.Otrzymałeś też 1,00 USD w ramach Knockout Bounties.

      19:00 $5,50 T $5k Gtd out
      19:15 $1,35 TK $7k Gtd out
      19:45 $2,20 T $10k Gtd out
      20:00 $3,30 $5k Gtd out
      21:00 $2,70 TK $7,5k Gtd out
      21:00 $5,50 T $10k Gtd out
      21:15 $5,40 TK $10k Gtd out




      Oferta 07.04 keszniete 221,49$

      4,5$ -180os nt out
      4,5$ -180os nt out
      4,5$ -180os nt out
      4,5$ -180os nt out
      4,5$ -180os nt
      PokerStars Turniej nr 715727049, No Limit Hold'em Wpisowe: $4.10/$0.40 USD 180 graczy Łączna pula nagród: $738.00 USD Turniej rozpoczął się o 07/04/2013 16:58:10 CET [07/04/2013 10:58:10 ET] Drogi/Droga czokownia, Ukończyłeś turniej na 1szy miejscu. Nagroda w wysokości 221,49 USD została przelana na Twoje konto prawdziwych pieniędzy.

      4,5$ -180os nt do wtorkowej oferty
      i z wtorku moze dobiore te 3x 4,5$ zobacze jak bedzie szło
      i z poniedzialkowej oferty zamiast 19:00 $5,50 T $5k Gtd i 21:00 $5,50 T $10k Gtd
      19:30 $11 sunday storm $1mln Gtd out




      oferta 08.04 keszniete 4,75$

      15:00 $5,5 BIG $20k Gtd out
      15:45 $5,4 TK $7,5k Gtd out
      17:00 $8,80 BIG $25k Gtd out
      17:30 $2,20 T $5k Gtd out
      18:15 $2,70 TK $7,5k Gtd out
      18:45 $5,40 TK $10k Gtd
      4x1$

      19:15 $1,35 TK $7k Gtd
      3x0,75$

      19:45 $2,20 T $10k Gtd out
      20:00 $3,30 $5k Gtd out
      21:00 $2,70 TK $7,5k Gtd out
      21:15 $5,40 TK $10k Gtd out


      0ferta 09.04keszniete 9,15$

      15:00 $5,5 BIG $20k Gtd
      15:45 $5,4 TK $7,5k Gtd
      17:00 $8,80 BIG $25k Gtd
      17:30 $2,20 T $5k Gtd
      18:15 $2,70 TK $7,5k Gtd
      0,50$

      18:45 $5,40 TK $10k Gtd
      19:00 $5,50 T $5k Gtd
      19:15 $1,35 TK $7k Gtd
      19:45 $2,20 T $10k Gtd
      PokerStars Turniej nr 715010482, No Limit Hold'em Wpisowe: $2.00/$0.20 USD 7008 graczy Łączna pula nagród: $14016.00 USD Turniej rozpoczął się o 09/04/2013 19:45:00 CET [09/04/2013 13:45:00 ET] Drogi/Droga czokownia, Ukończyłeś turniej na 910y miejscu. Nagroda w wysokości 3,08 USD została przelana na Twoje konto prawdziwych pieniędzy.

      20:00 $3,30 $5k Gtd
      21:00 $2,70 TK $7,5k Gtd
      21:00 $5,50 T $10k Gtd
      PokerStars Turniej nr 714720171, No Limit Hold'em Wpisowe: $2.00/$0.50/$0.20 USD 5993 graczy Łączna pula nagród: $14982.50 USD Turniej rozpoczął się o 09/04/2013 21:00:00 CET [09/04/2013 15:00:00 ET] Drogi/Droga czokownia, Ukończyłeś turniej na 561szy miejscu. Nagroda w wysokości 4,07 USD została przelana na Twoje konto prawdziwych pieniędzy.Otrzymałeś też 0,50 USD w ramach Knockout Bounties.

      21:15 $5,40 TK $10k Gtd
      1$
  • 78 odpowiedzi