Ta strona wykorzystuje pliki cookie, aby dostosować zawartość witryny do Twoich preferencji. Kontynuując korzystanie z serwisu, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie. Aby uzyskać więcej informacji i zmienić swoje ustawienia, zapoznaj się z naszą Polityką plików cookie i Polityką Prywatności. Zamknij

[NL2-NL16] AQo NL10 SSS

    • emus
      emus
      Brąz
      na forum od: 11.11.2007 Posty: 28
      Known players: (for a description of vp$ip, pfr, ats, folded bb, af, wts, wsd or hands click here)     
      Position:
      Stack
      SB:
      $8,81
      Hero:
      $2

      0,05/0,10 No-Limit Hold'em (7 handed)
      Hand recorder used for this poker hand: Texas Grabem 1.9 by www.pokerstrategy.com.

      Preflop: Hero is CO with A:diamond: , Q:spade: . Hero posts a blind of $0,10.
      2 folds, MP3 raises to $0,20, Hero raises to $0,80, BU folds, SB calls $0,75, 2 folds.

      Flop: ($1,90) K:diamond: , 5:heart: , A:heart: (2 players)
      SB bets $1,20, Hero raises to $1,20 (All-In).

      Turn: ($4,30) 9:club:
      River: ($4,30) J:heart:


      Final Pot: $4,30
  • 7 odpowiedzi
    • Mooris
      Mooris
      Brąz
      na forum od: 04.11.2007 Posty: 15 122
      emus jesli mozesz przeczytaj sobie jeszcze raz artykuly i rozpisz sobie wszystko na kartke (ja tak robilem)

      1 blad ) na tym limicie taki mini raise traktujemy powaznie i nie powinnismy grac re-raise tylko odlozyc karty (mowie o tym 0,20)
      2 blad) na flopie (chociaz nie powinienes sie na nim znalezc) dostales trash hand, opponent przed Toba podbija wiec kategorycznie odkladasz karty, tym bardziej ze pula na poczatku rozdania nie byla wcale 2*wieksza od Twojego stacka (tylko to nas upowaznia do wejscia all)

      Pozdrawiam
    • Eclipt
      Eclipt
      Brąz
      na forum od: 11.05.2007 Posty: 755
      2 blad) na flopie (chociaz nie powinienes sie na nim znalezc) dostales trash hand, opponent przed Toba podbija wiec kategorycznie odkladasz karty, tym bardziej ze pula na poczatku rozdania nie byla wcale 2*wieksza od Twojego stacka (tylko to nas upowaznia do wejscia all)
      Kolega ma top-parę, więc na flopie zagrał ok.
    • Mooris
      Mooris
      Brąz
      na forum od: 04.11.2007 Posty: 15 122
      aaa przepraszam nie zauwazylem tego A, ale i tak zostaje pkt 1 :)

      bijcie mnie bijcie za niedopatrzenie :D
    • kesil
      kesil
      Brąz
      na forum od: 07.10.2007 Posty: 544
      takie mini podbice uznajemy za normalne
      jest to dosc niemile jak n-ty raz masz AQ a musisz spasaowac ale czesto albo gracz bedzie mial jedno wielkie g i juz nic nie zlapaci albo nadziejesz sie na AA/KK i tracisz caly stack
    • emus
      emus
      Brąz
      na forum od: 11.11.2007 Posty: 28
      czyli grac re po takich mini betach jesli mam cos "konkretnego" na rece AK, QQ-AA...?
    • kesil
      kesil
      Brąz
      na forum od: 07.10.2007 Posty: 544
      doklanie grasz wszytko co jest opisane Raise/Reraise czyli AK AA/KK/QQ/JJ
    • magic83
      magic83
      Brąz
      na forum od: 24.03.2007 Posty: 2 596
      NL10 trzymanie zasad =100% => szansa na bankructwo = 0.000000001%

      Trzymaj sie zasad jeszcze nie ma co kombinowac tutaj nl10 nl25 trzeba poprostu przetrwac!!