z hukiem w nowy rok XD

    • Athaniel
      Athaniel
      Brąz
      na forum od: 28.04.2008 Posty: 114
      niestety nie zrobilem screena ;P

      PokerStars Turniej nr 664696052, No Limit Hold'em
      Wpisowe: $50.00/$1.00 USD
      408 graczy
      Łączna pula nagród: $20400.00 USD
      Turniej rozpoczął się o 03/01/2013 20:30:00 CET [03/01/2013 14:30:00 ET]


      Drogi/Droga Athaniel86,

      Ukończyłeś turniej na 1szy miejscu. Nagroda w wysokości 3 914,76 USD została przelana na Twoje konto prawdziwych pieniędzy.

      i pare minut pozniej...

      PokerStars Turniej nr 664697392, No Limit Hold'em
      Wpisowe: $50.00/$5.00 USD
      453 graczy
      Łączna pula nagród: $34150.00 USD
      Turniej rozpoczął się o 03/01/2013 19:15:00 CET [03/01/2013 13:15:00 ET]


      Drogi/Droga Athaniel86,

      Ukończyłeś turniej na 1szy miejscu. Nagroda w wysokości 4 979,08 USD została przelana na Twoje konto prawdziwych pieniędzy.
  • 2 odpowiedzi