Ta strona wykorzystuje pliki cookie, aby dostosować zawartość witryny do Twoich preferencji. Kontynuując korzystanie z serwisu, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie. Aby uzyskać więcej informacji i zmienić swoje ustawienia, zapoznaj się z naszą Polityką plików cookie i Polityką Prywatności. Zamknij

sick day 4x ft 3x s-ft

    • Kuubek
      Kuubek
      Platyna
      na forum od: 05.06.2010 Posty: 12 157
      :fdrink :fdrink
      PokerStars Tournament #627494155, No Limit Hold'em
      Buy-In: $50.00/$1.00 USD
      395 players
      Total Prize Pool: $19750.00 USD
      Tournament started 2012/10/21 0:45:00 CET [2012/10/20 18:45:00 ET]


      Dear Kuubek,

      You finished the tournament in 2nd place. A USD 2,814.37 award has been
      credited to your Real Money account.
      :spade: :spade: :spade:
      PokerStars Tournament #627494565, No Limit Hold'em
      Buy-In: $30.00/$3.00 USD
      266 players
      Total Prize Pool: $7980.00 USD
      Tournament started 2012/10/20 15:15:00 CET [2012/10/20 9:15:00 ET]


      Dear Kuubek,

      You finished the tournament in 1st place. A USD 1,715.70 award has been
      credited to your Real Money account.
      :spade: :spade: :spade:
      PokerStars Tournament #627493664, No Limit Hold'em
      Buy-In: $10.00/$1.00 USD
      444 players
      Total Prize Pool: $11040.00 USD
      Tournament started 2012/10/20 18:15:00 CET [2012/10/20 12:15:00 ET]


      Dear Kuubek,

      You finished the tournament in 3rd place. A USD 1,131.60 award has been
      credited to your Real Money account.
      :spade: :spade: :spade:
      PokerStars Tournament #627489514, No Limit Hold'em
      Buy-In: $20.00/$5.00/$2.00 USD
      239 players
      Total Prize Pool: $4780.00 USD
      Tournament started 2012/10/20 17:00:00 CET [2012/10/20 11:00:00 ET]


      Dear Kuubek,

      You finished the tournament in 3rd place. A USD 540.14 award has been
      credited to your Real Money account.
      :spade: :spade: :spade:
      PokerStars Tournament #627493121, No Limit Hold'em
      Buy-In: $2.02/$0.20 USD
      11221 players
      Total Prize Pool: $128474.02 USD
      Tournament started 2012/10/20 17:00:00 CET [2012/10/20 11:00:00 ET]


      Dear Kuubek,

      You finished the tournament in 10th place. A USD 513.89 award has been
      credited to your Real Money account.
      :spade: :spade: :spade:

      PokerStars Tournament #627494142, No Limit Hold'em
      Buy-In: $24.50/$0.50 USD
      786 players
      Total Prize Pool: $19257.00 USD
      Tournament started 2012/10/20 23:45:00 CET [2012/10/20 17:45:00 ET]


      Dear Kuubek,

      You finished the tournament in 7th place. A USD 392.84 award has been
      credited to your Real Money account.
      :spade: :spade: :spade:
      PokerStars Tournament #627493765, No Limit Hold'em
      Buy-In: $24.50/$0.50 USD
      675 players
      Total Prize Pool: $16537.50 USD
      Tournament started 2012/10/20 19:15:00 CET [2012/10/20 13:15:00 ET]


      Dear Kuubek,

      You finished the tournament in 12th place. A USD 223.25 award has been
      credited to your Real Money account.
      :spade: :spade: :spade:
  • 5 odpowiedzi