[inne] join.me a filmiki

    • grzesiek
      grzesiek
      Brąz
      na forum od: 16.09.2007 Posty: 1 103
      Mam problem, wszystkie filmiki jakie próbuję puścić znajomym przez joina nie wyświetlają się (jest czarny ekran, tak u mnie jak i u nich), gdy wyłączę joina filmy chodzą normalnie, gdy włączę z powrotem, to samo. Próbowaliśmy użyć również skype'a i team viewera to dzielenia obrazu, efekt ten sam. Ktoś ma pomysł co może być przyczyną?
  • 2 odpowiedzi
    • insanepro
      insanepro
      Brąz
      na forum od: 20.04.2011 Posty: 2 697
      Hej,

      Mam identycznie, z tego co pamiętam czarny ekran nie wyświetlał się tylko gdy puszczałem przez Team Viewera przez program do odtwarzania filmów o nazwie All Player. Jeśli go nie masz przy kolejnej prezentacji sprawdź czy uruchomienie filmu innym programem pomaga.

      Pozdrawiam
    • dragoste
      dragoste
      Brąz
      na forum od: 07.05.2010 Posty: 4 468
      Witam,

      myślę, że to może być też kwestia kodeków ( dlatego zmiana odtwarzacza, jak zasugerował SzulerPL może pomóc, niektóre używają własnych kodeków).
      Miałem podobną sytuację, gdy podłączyłem TV do laptopa. Na ekranie lapka obraz filmu był ok, a na tv tylko czarne pole. Najśmieszniejsze, że jak ustawiłem okno playera pół na pół między ekranami tv i lapka, to połowa na tv była czarna, a druga część na lapku była widoczna. ;)

      Pamiętam że próbowałem różnych playerów, reinstalacji kodeków, zmieniałem różne opcje w kodekach i w końcu nie wiem, co pomogło, bo ostatecznie film otworzył się poprawnie w playerze, który na początku nie dawał rady.

      Pozdrawiam.