[NL2-NL16] TT nl 10 sss

    • simon1989
      simon1989
      Black
      na forum od: 23.11.2007 Posty: 5 603
      Absolute Life Poker Buffalo 0.05/0.10, hand converted by the iPoker Converter at Talking-Poker

      saw showdown

      Button Spartacus2k ($9.63)
      SB Gentleman77 ($6.11)
      BB tommogolf ($4.30)
      UTG blackpanda ($2.10)
      UTG+1 Shurrik1904 ($1.94)
      CO-1 simon1323 ($1.70)
      CO xiaye365 ($11.15)

      Preflop: simon1323 is in the CO-1 with T:diamond: T:heart:
      2 folds, simon1323 raises to 0.40, 3 folds, tommogolf calls 0.30.

      Flop (0.85) 9:heart: A:heart: 5:club:
      tommogolf checks, simon1323 bets 0.50, tommogolf raises to 1, simon1323 moves all-in for 0.80, tommogolf calls 0.30.

      Turn (3.45) 9:diamond:

      River (3.45) 8:heart:

      tommogolf shows 5:spade: 5:diamond:
      simon1323 shows T:diamond: T:heart:

      tommogolf wins 3.45 with A fullhouse, Five's and Nine's
  • 3 odpowiedzi
    • padik
      padik
      Brąz
      na forum od: 08.10.2007 Posty: 163
      Hola, hola! Na flopie mamy trash hand! C-bet jest ok, ale co robimy jesli nasz C-bet z trash hand zostanie przebity? FOLD! Moglbym dolozyc gdyby mi zostaly jeszcze jakies grosza, ale nie prawie polowe startowego stacka na danym poziomie!
    • simon1989
      simon1989
      Black
      na forum od: 23.11.2007 Posty: 5 603
      Original od padik
      Hola, hola! Na flopie mamy trash hand! C-bet jest ok, ale co robimy jesli nasz C-bet z trash hand zostanie przebity? FOLD! Moglbym dolozyc gdyby mi zostaly jeszcze jakies grosza, ale nie prawie polowe startowego stacka na danym poziomie!
      pula dwa razy wieksza niz stack byla w tym momencie dlatego all-in zagralem
    • magic83
      magic83
      Brąz
      na forum od: 24.03.2007 Posty: 2 596
      Ta zasada ma tylko znaczenie w pierwszym momencie po wejsciu na flopa kiedy oceniamy wielkosc naszego cb, natomiast jezeli nasze cb zostanie przebite to gramy fold!!

      1. Wchodzimy na flopa ustalamy wielkosc podbicia poniewaz trzymamy trash hand i mamy jedengo przeciwnika ktory nie wykonuje akcji albo my jestesmy pierwsi do jej wykonania i tak:

      1a. 2/3 potu jezeli nasz stack jest wiekszy od puli

      1b. all in jezeli nasz stack jest rowny mniejszy od puli

      1c. all in jezeli mamy wiecej niz JEDNEGO przeciwnika i nasz 2*stack jest mniejszy od puli w innym przypadku gramy check/fold czy wszystko jasne??