Siema,
Wczoraj pojawił się temat o BF 2, aby jednak nie robić o każdej grze osobnego wątku proponuje jeden o ogólnej tematyce gier FPS. Poreklamuję trochę Battlefielda 3, bo chyba nigdy z tak wielką ochotą nie siadałem do multi, absolutnie epicka gra pod każdym względem. I przy okazji gdyby byli chętni do wspólnej gry (wyłącznie PC) to zapraszam na PM, grywam w BF3 + B2K, CoD MW3 i od jakiegoś tygodnia mam BF2 + Vietnam.
Tylko niestety prawda jest taka że wracam do grania po kilkuletniej przerwie, dlatego poziom mojej gry jest na pewno tragiczny

Staty chwilowo poniżej 1.0 także pełny fishing

Piszę żeby nie było że nie uprzedzałem
Wracając do Battlefielda, wrzucę dwa zdania od siebie. Dużo na początku było porównań z grą CoD MW3 których z wielu powodów nie dało się uniknąć. Wg. mnie tryp Co-op wyszedł lepiej dla CoD, bardziej rozbudowany, więcej różnorodnych i ciekawszych misji, które dały mi o wiele więcej funu (do dzisiaj wracam czasami w tryb przetrwanie) Natomiast w kwestii multi nie można zabrać grze Battlefield tego wielkiego rozmachu i precyzji z jaką ta gra została wypuszczona. Single nie oceniam bo nigdy nie gram

A piszę o tej grze tyle aby zachęcić do zapoznania się z tą produkcją osób, które nigdy nie miały okazji jej poznać (jak ktoś się zdecyduje zobaczyć coś z linków poniżej to zdecydowanie polecam całość, bo sama akcja trochę się rozkręca).
Pozdro