Ta strona wykorzystuje pliki cookie, aby dostosować zawartość witryny do Twoich preferencji. Kontynuując korzystanie z serwisu, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie. Aby uzyskać więcej informacji i zmienić swoje ustawienia, zapoznaj się z naszą Polityką plików cookie i Polityką Prywatności. Zamknij
No własnie duze. poprawne statystyki pojawiaja sie co kilka rak. Równie dobrze mógłbym grac bez huda bo kiedy mam pojac decyzje to staty i tak należa do poprzednich przeciwników. Nie wiem od czego to zależy. Może komp za słaby
Mialem podobnie tylko ,ze ja uzywam PT4 probowalem sie dowiedziec czemu tak sie dzieje ale niestety bez powodzenia i po prostu przeistalowalem sysytem i wszystko smiga ok
przyczyn może być kilka. Wolno działający dysk, za duża baza na jego możliwości albo i nieaktualna wersja Holdem Managera 2. Możesz spróbować wejść jeszcze w
Database -> Maintenance -> Full i kliknąć "Optimize".
Dzieki Vestelth za pomoc. Zrobiłem jak zasugerowałes i hud smiga o wiele lepiej. Mógłby pewnie troche szybciej ale mozliwe ze to wina dysku. W każdym razie wielkie dzieki