Witam,
aktualnie korzystam z trialowej wersji PT3 (v3.13.12 beta). Przy odpalaniu huda zawsze brakuje mi statystyk jednego gracza - gram stt 10os wiec mam tylko statystyki swoje i 8 innych graczy. Po za tym w 95 % przypadków statystyki są wyświetlane w niewłaściwym miejscu. I tutal jest pełna dowolność - czasem choc bardzo rzadko statystki sa wyswietlane właściwie, czasem przeskoczą każda o jedno miejsce np prawo, a czasem jest totalny rozpiedziel. Dodam, że na roomie uzywam opcji autocenter, co zaznaczyłem w PT3 w opcjach roomu.
Dodatkowo mam pytanie o historię rąk. Czy da się jakoś oznaczyc zagranie, do którego mam ochotę później wrocic? Probuje probuje ale nigdize nie moge znalezc takiej mozliwosci, co wydaje mi sie dziwne. Po za tym gdy wyswietle juz dana reke nie wyswietla mi wstatystyk przeciwnikow, co z oczywistych wzgledow znacznie utrudnia mi analize. Być moze wlasnie sie wyglupilem zadajac te pytania, bo pytane przeze mnie opcje sa chyba podstawowe wiec nie wydaje mi sie zeby byly nieprzewidziane w PT3, ale wierzcie mi naprawde probowalem i niczego takiego nie potrafie ogarnac. Bede mega wdzieczny za pomoc!
pzdr.